Translate

16 Ekim 2011 Pazar

Öldürme İçgüdüsü – Joseph Finder

2007 En İyi Roman Ödülü Uluslararası Gerilim Romanı Yazarları Derneği
Jason Steadman uluslararası dev bir elektronik şirketinin üst düzey satış yetkililerinden biridir. Zeki ve yetenekli bir çalışan olmasına rağmen Jason yalnızca güçlü olanın ayakta kaldığı güçsüzlerin elendiği bu rekabet cangılında ilerlemesini sağlayacak bir şeyden yoksundur: Öldürme içgüdüsü. Ya da o öyle zannediyordur. Ta ki Irak ve Afganistan’da bulunmuş, sonra da askerlikten ihraç edilmiş eski bir asker olan Kurt Semko’yla tanışana dek. Kurt’ün hayatına girmesiyle Jason için işler hiç olmadığı kadar yolunda gitmeye başlar. Rakipleri şüpheli bir biçimde tek tek yolundan çekilirken Jason kariyer basamaklarını hızla tırmanır. Artık o da içindeki öldürme içgüdüsünü keşfeden bir ‘etçil’dir. Ama bu hızlı tırmanış aynı hızda bir düşüşe dönüşmek üzeredir. Ve tehlikede olan yalnızca kariyeri değil, kendisinin ve sevdiklerinin hayatıdır.
Öldürme İçgüdüsü ile 2007 yılı en iyi gerilim romanı ödülünü kazanan Finder CEO’lar, uluslararası yatırımcılar ve üst düzey yöneticiler gibi beyaz yaka karakterleriyle gerilim romanına yepyeni bir mekân ve yepyeni bir soluk kazandırıyor.
“Yürek hoplatan bir gerilim!” -The Boston Globe
“Patlamaya hazır… korkunç eğlenceli.” -Entertainment Weekly
“Michael Crichton’ın Taciz’inden bu yana bu türde yazılmış en iyi kitap.”-The Providence Journal-Bulletin
E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap