Translate

19 Temmuz 2011 Salı

Kendini Aşka Bırak - Sophie Jordan kitap özeti

Kitap Özet

TUTKULAR MI DAHA GÜÇLÜDÜR YOKSA HAYALLER Mİ?

Portia Derring, büyükannesinin bütün ısrarlarına rağmen evlilik fikrine bir türlü ısınamamıştır; annesi gibi, yolculuklara çıkarak dünyayı keşfetmenin hayalini kurar. Ancak Derring ailesinin son dönemlerde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle büyükannesi, Portia’nın varlıklı bir erkekle evlenerek ailesini bu parasal güçlükten kurtarmasını ister.

Heathston Moreton, cemiyet hayatının gözde bekârıdır. Tanınmış aileler kızlarını Heath’le evlendirerek bu soylu ve zengin aileye dâhil olmak için birbirleriyle yarış halindedirler. Ancak Heath, ailesinde önceki nesillerde görülen ve deliliğe neden olan kalıtsal bir hastalığı bahane ederek evlilikten kaçar. Yakışıklı Kont’un çapkınlıkları dillerde dolaşırken, aile büyükleri de onu evlendirmek için kolları sıvar. Ancak bu dikkafalı genç adamı evlendirmek hiç de kolay değildir.

Fırtınalı bir günde, küçük bir kaza bu kadın ve erkeği karşı karşıya getirir. Aralarında kıvılcımlanan tutku, aşka dönüşebilecek midir?

“Enfes, cezbedici, yepyeni bir romans… Sizi de sürükleyecek.”????:


????:




-Romantic Times Book Reviews

“Sophie Jordan kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yazar.”

-Barbara Dawson Smith

“Sophie Jordan gibisi yok!”

-Samantha James




Kendini Aşka Bırak
Sophie Jordan
Pegasus Yayıncılık
Fiyatı : 20,00 TL
Temmuz 2011
368 sayfa
ISBN: 9786054456673

E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap