Translate

11 Ağustos 2011 Perşembe

Volkan Arslan imzalı Felah, kitapseverlere Atatürk'ün bilinmeyen özelliklerini sunuyor

Felah raflarda

Volkan Arslan imzalı Felah, kitapseverlere Atatürk'ün bilinmeyen özelliklerini sunuyor. Kitap ayrıca büyük önder Atatürk ile ilgili kaleme alınmış serüven roman olarak dikkat çekiyor.
Volkan Arslan’ın Felah isimli kitabı çıktı. Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili yazılmış ilk serüven romanı özelliği taşıyan kitap sadece bir günlük bir süreci anlatıyor ve konuyu Ankara-İstanbul ekseninde sürükleyici bir kurguyla, okuyucusuyla buluşturuyor.
Kitapta bir çok bilgi harmanlanmış, Atatürk’ün bilinmeyen özelliklerinden, bir çok tarihi bilgiye kadar tamamı aksiyon dolu bir öykü içerisinde işleniyor ve okuyucuyu kimi zaman bildiği bir caddede, adını duyduğu ya da gördüğü tarihi mekânlarda gezintiye çıkarıyor. Ve bu gezintide etrafınızdaki aksiyon bir an olsun durulmuyor. Tarihi, günümüzde yaşıyor içine hapsoluyorsunuz.

Felah, geçmişte Kurtuluş Savaşı’na katkılar sağlamış unutulmaz bir örgüt. Bugün ise Felah’ın üzerine yüklendiği görev, daha büyük, daha ağır, daha zor. Felah, bir kez daha kurtuluş’a yürüyüşün öyküsü, Felah bir milletin tekrar uyanışına, yükselişine, adımın öyküsü. Sen tekrar açmak istediğin sürece, hiçbir kapı kapalı değildir.
E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap