Translate

İzleyiciler

19 Ağustos 2011 Cuma

Fantastik Edebiyat : Ölüm Kapısı Serisi

Fantastik Edebiyat : Ölüm Kapısı Serisi


Son yıllarda art arda çıkardıkları eserlerle Fantastik Edebiyata çok büyük katkıları bulunan ve artık adları Eddings, Tolkien, Jordan gibi yazarların yanında yazan Margaret Weis ve .Tracy Hickman'ın en güzel serilerinden biridir Ölüm Kapısı Serisi.

Her bir elemente ev sahipliği yapan farklı dünyalar ve bu dünyalara bağlanan Kapılardan haberi olmayan Gök dünyası Arianus'ta başlayan macera birbirine hiçbir hata payı bırakmadan bağlanan entrikalarla sizi nefes kesen bir maceranın içine sokuyor. Üstelik betimlemeleri çok başarılı olan seride, kendinizi bir anda okuduğunuz karakterin yerinde bulmanız imkânsız değil.

Dünya çapında bir çok ödüle lâyık görülmüş ve bir çoğunu da kazanmış olan seri, alışılageldik elfler, cüceler ve insanlar gibi ırkların yanında bütün hayatları büyü olan kadim düşmanlar Sartanlar ve Patrynler'i, en korkusuz kahramanların kalbine korkuyu zerk eden devasa Yılanlarıyla kesinlikle elinizden düşmeyecektir.

Birbirinden farklı ırklar, yaşam tarzları, yaşadıkları coğrafyalar, birbirinden fantastik yaratıklar ve gotik yapısıyla soluğunuzu kesen bir seri. Fantastik Edebiyatla içli dışlı olanlar için olmazsa olmazlardan biri.
E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap