Translate

6 Ocak 2012 Cuma

Nil Gün Serisi (Sesli Kitap) e-kitap indir, bedava kütüphane

[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Desktop/image002.jpg[/img]


Motivasyon Serisi:

Motivasyon serisi, kişinin ideallerini gerçekleştirme gücüne ve cesaretine sahip olmasını amaçlar. Bu CD?leri düzenli olarak dinlediğinizde günlük yaşamda karşılaştığınız irili ufaklı sorunların kolaylıkla üstesinden geldiğinizi görürsünüz; karşınıza çıkacak olası engellerde karamsarlığa kapılmadan, amacınız, idealiniz doğrultusunda yaşamınızı düzenleyebildiğinizi fark edersiniz ve giderek enerjiyle dolduğunuzu hissedersiniz. Motivasyon CD?lerini yatakta uzanırken, egzersiz yaparken, araba kullanırken, ev işlerini yaparken, kısacası her zaman dinleyebilirsiniz. Her dinleyişinizde yeni farkındalıklar kazanacaksınız.


Motivasyon Serisi:

Hipnomeditasyon serisinde yavaşça tekrarlanan olumlamalar (afirmasyon cümleleri) bulunur. Gevşetici etkisi öylesine olağanüstü hipnotiktir ki, dinleyicinin olumlama cümlelerini tamamen özümsemesini sağlar. Algıların tam anlamıyla açık olduğu bu gevşeme anında ayrıca belirli sayıda hipnoz sonrası olumlu telkin verilir; böylece amaçlanan hedefe (sigarayı bırakmak, sağlıklı zayıflamak vs) ulaşmak kolaylaşır. Bazı kayıtlarda ?pembe gürültü? diye tabir edilen dalga sesine benzer doğal sesler kullanılmıştır. Pembe gürültünün yaydığı alçak frekans (6 ila 10 hertz arası) beyin dalgalarıyla senkronize olur ve kişiyi zihinsel olarak gevşeterek yaratıcılığını artırır.
Dinleyici her CD?nin bitiminde, telkin ve müziğin kombinasyonuyla yavaşça tam uyanık bir bilinç düzeyine çekildiğini hissedecektir; ayrıca etkiyi artırmak için kullanılan bir dizi olumlu subliminal mesaj da alır.







Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File Storage
Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File Storage
Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File Storage
Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File Storage




Dosyalar Şifresizdir.

Dosyaları bilgisayarınıza ücretsiz indirmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyiniz:




1- Açılacak olan sayfada bu bölümü bularak "SLOW DOWNLOAD" butonuna tıklayınız.
2- Daha sonra ekrana gelecek olan kelimeleri şekildeki gibi kutucuğa girerek "SUBMIT" butonuna tıklayınız.
3- 44 saniye bekleyiniz.
4- Son olarak "Download Now" butonuna tıklayarak dosyayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
5- Paylaşmış olduğum kaynak işinize yararsa bir "yorum" ile bunu belli edebilirsiniz.
E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap