Translate

27 Şubat 2012 Pazartesi

Aydınlık Gecelere Yolculuk

 Hayatı boyunca fikri namusuyla yaşayan, objektiflikte bilenen araştırmacı yazar Tülin Tankut'un Evrensel ilk gençlik kitaplığından çıkan kitabı 'Aydınlık Gecelere Yolculuk' aslında hep genç kalan naif, güzel, cesur tüm insanlara hitap ediyor.



Aslında yaş sınırı olmayan bu kitap kendini ve gençleri yetiştirme kaygusu olan herkesle ilgili. Kitap, doğaldır ki en çok da yönlendirilmeye direnen kendini kendi emeğiyle yeşertmek isteyen özgür ruhlu meraklısına hitap ediyor.

Aydınlık Gecelere Yolculuk'un arka yüzünde yazdığı gibi; “İstanbul’dan uçakla başlayıp Moskova’ya ve Volga nehri üzerinden gemiyle St. Petersburg’a uzanan bir yolculuk. Ama bu yolculukta yalnızca gezilip görülecek yerler yoktur. Gemide geçen günlerde kültür-sanattan, politikadan cinselliğe; dünyayı, yaşamı anlamaya doğru yapılan konuşmalar, tartışmalar, dahası kavgalar... Yolcuları sürprizler beklemektedir. Gezi sona erdiğinde, evli evine, köylü köyüne... Bazıları için ise yolculuk İstanbul’a döndükten sonra başlayacaktır. Küreselleşme krizinin dünya genelinde yarattığı karamsarlığı dağıtmaya, özellikle sorunları içinde bunalmış gençlere umut aşılamaya çalışan” bir kitap.

Yazar Tülin Tankut; “Roman kişilerinin kendilerine sordukları soruları, okur da soracaktır kendine. Bu kişilerin buldukları yanıtları okur nasıl karşılayacaktır acaba?” diye merak ediyor.

E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap