Translate

10 Haziran 2015 Çarşamba

Tehdit Vektörü


[Haber görseli]Tehdit Vektörü’nde okurlar, Kampüs isimli gizli örgütle birlikte Amerikan istihbarat dünyasının düşmanlarına karşı verdiği savaşa, bilgisayar korsanlarının akıllara durgunluk verecek siber faaliyetlerine, göklerde F16’ların nefes kesen mücadelelerine tanıklık ediyor.

Bu arada, Oval Ofis’e dönen Başkan Jack Ryan’ın aklına ve cesaretine her zamankinden fazla ihtiyaç var. Ülke içi siyaset ve ekonomik güçlükler, Çin’deki iktidarı bir felaketin eşiğine sürüklemiş durumda. Üstelik güçlerine güç katmayı isteyenler, uzun zamandır arzu ettikleri Tayvan’a saldırma fırsatını da değerlendirmeye kararlılar. Bunu yaparken ada halkını Çin’in yağmasından koruyan Amerika’ya da saldırmaya hazırlar.
Bu kez, iki büyük güç nihai yüzleşmeye her zamankinden fazla yaklaştığında, Başkan Ryan elinde kalan son çılgın koz olan Kampüs’ü kullanmak zorunda. Ne var ki, dünya savaşın yıkımına uğramadan evvel, sırları ortaya dökülmek üzere olan örgüt üyeleri mücadeleye girme fırsatı bulabilecekler mi?
Tehdit Vektörü’nde, okurun sayfaları elinde olmadan çevireceği, hatta uykusunda bile çevirmeyi sürdüreceği bir macerayla, Tom Clancy askeri olaylar ve uluslararası entrikalar konusuna ne kadar hâkim olduğunu ispatlıyor.

592 sayfalık kitap, Mayıs ayından itibaren tüm kitabevlerinde satışa sunuldu.

Tom Clancy kimdir?


Otuz sene önce, Tom Clancy, denizcilik tarihine ilgi duyan bir sigortacıydı. Yıllar evvel, Baltimore Loyola Koleji’nde, İngiliz Edebiyatı eğitimi almış ve her zaman bir roman yazmanın hayalini kurmuştu. İlk girişimi olan Kızıl Ekim, övgü dolu eleştiriler sayesinde hızla sattı ve Başkan Reagan kitabın “kusursuz bir hikâye” olduğunu duyurduğunda, New York Times’ın çok satanlar listesinin zirvesine fırladı. O günden bu yana, Clancy nadir rastlanan bir gerçekçilik ve sahiciliği, karmaşık bir olaylar dizisi ve gerilim yüklü bir bekleyişi harmanlama konusunda usta olduğunu tartışmasız şekilde kanıtladı. Ekim 2013’te hayata veda etti.

Mark Greany Hakkında

Mark Greany uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi okudu, ağırlıklı suç istihbaratı olmak üzere istihbarat alanında mastır yapıyor. The Gray Man, On Target ve Ballistic kitaplarının yazarı. Bu kitaplar için yaptığı araştırma sırasında yedi  ülke gezdi ve ateşli silahların kullanımı, savaş alanı ilaçları ve yakın mesafe dövüş taktikleri üzerine, ordu ve polis güçleriyle birlikte idman yaptı.

E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap