Translate

10 Haziran 2015 Çarşamba

Lütfiye Pekcan'ın ilk romanı '3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır'


[Haber görseli]3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır, Yasemin, Zeynep ve Didem’in hayatın tüm acımasızlığına karşı verdiği sıkı bir mücadele.
Aşk, evlilik, aldatma, entrika, cinayet ve sırlarla dolu bu mücadele, sadece Yasemin, Zeynep ve Didem’in değil, milyonlarca kadının bu coğrafyada var olma çabası.
Lütfiye Pekcan romanıyla milyonlarca kadının mutluluğu arama ve varolma savaşına pencere
aralamış.
Lütfiye Pekcan'nın yazdığı ilk romanında Zülfü Livaneli, Gani Müjde ve Derya Baykal'ın yorumları da bir habercinin romancıya dönüşümünü özetlemiş.
ZÜLFÜ LİVANELİ: Gazetecilik, bazen edebiyatı besleyen bir kaynağa dönüşebiliyor. Bu mesleği yapanların ''haber'' olarak baktığı insan hikayeleri, edebiyatın merceğinden geçerek roman karakterlerine dönüşüyor. Lütfiye Pekcan'ın romanından da bu tadı aldım ben. Duyarlı, yalın ve hüzünlü; hayatlarımız gibi.
GANİ MÜJDE: 3 Kadın 1 ölüm 1 sır, bir habercinin romancıya dönüşümünün en güzel örneği. Haberden bunalan sevgili arkadaşım Lütfiye Pekcan; üç arkadaşın sıcak ve gizemli hayat hikayelerini kullanarak her mevsim serin tutan bir ağaç ev yapmış kendine...İyi de yapmış.
DERYA BAYKAL: Üç arkadaşın hikayesi sürükleyici, meraklandırıcı, hüzünlendirici ve bizden. Kolay okunan, akıcı ve anlaşılır bu roman biz kadınların hikayesi. Lütfiye Pekcan yaşamdan kesitleri harika aktarmış .Benim için her zaman özeldi, şimdi daha da özel...
Pekcan ilk romanını Sarıyer Edebiyat Günleri kapsamında 17 Mayıs Pazar günü saat 16.00 da Kireçburnu Haydar Aliyev Parkında imzalayacak.
Lütfiye Pekcan kimdir?
TRT Haber Merkezinde muhabir olarak medya dünyasına adım atan Lütfiye Pekcan SHOW TV, CNN TÜRK ve FOX TV'de Haber Yayın Koordinatörü ,TV8 ,CİNE5 ve D Prodüksiyon'da Program Müdürü olarak görev yaptı.SHOW TV ve TRT'de haber programı da hazırlayıp sunan Pekcan,Kosova Savaşı'ndan,Öcalan'ın yargılandığı İmralı Davası'na kadar tarihte derin izler bırakan pek çok olayı canlı yayınlarla olay yerinden aktardı.Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon bölümünü bitiren Pekcan 26 yıldır medya dünyasında başarılı işlere imza atıyor. Evli ve 1 çocuk annesi.

E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap