Translate

İzleyiciler

24 Ekim 2015 Cumartesi

7 Yazar Ve Eseri

Keşke Okusaymışım Diyeceğiniz 7 Yazar Ve Eseri

Eğer Okumadıysanız Ve Kitap Okumaya İhtiyacınız Varsa Okunması Gereken Yazar ve Kitapları

1. Oğuz Atay Tutunamayanlar

Oğuz Atayın Tutunamayalar adlı romanını anlatmaya ne kelimler yeter nede ifadeler. Okurken ben kitabı daha önce niye okumadım dedirtecek bir eser. İnsanın hayatının akışına etki eden çok harika bir eser.

2. Zülfü Livaneli Leyla'nın Evi

Zülfü Livaneli'nden muhteşem bir roman. Okuduğunuz karakterler, olayların akışı ve romanın kurgusu size bir film izlermiş edası ile alıp götürüyor. 

3. Osman Aysu Kartopu

Osman Aysu Polisiye roman da bir şaheserdir. Olayların akışı kullanılan bilmediğiniz cümleler ve ufkunuzu açacak yeni cümlerle dolu bir yazar. 

4. Oğuz Atay Tehlikeli Oyunlar

Aslında sadece hayatı anlatıyor, gerçekerli anlatıyor. Okurken sadece saydaki cümleleri düşündüğünüz ve sadece yazarın yazdıklarına ve yaşadıklarına odaklandığınız ve onunla birlikte yaşadığınız bir eser. 

5. Sinan Yağmur Aşkın Gözyaşları

Hem yaşam felsefesinizi hemde hayata bakış açınızı derinden etkileyen çok harika bir yazar ve kitabı. Sinan yağmurun aşk'ın göz yaşları serisini okurken bir bakmışsınız ki bütün seriyi okumuşsunuz. 

6. Jose Mauro De Vasconcelos Şeker Portakalı

Çocukluğumuzun romanı diyebileceğimiz şeker portakalı çok harika bir eser. Her insanın kesinlikle okuması gereken çok harika bir eser.

7. Mümin Sekman Herşey Seninle Başlar

Fazla söze gerek yok bütün eserlerini okumuş biri olarak. Sadece doğruları anlatıyor ve yapmanız gereken ve göstermeniz gereken mücadeleyi örnekleriyle güzel bir şekilde anlatıyor Mümin Sekman. 

E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap