Translate

16 Şubat 2015 Pazartesi

Sıtkı Silah’ın ilk romanı “Büyülü Zamanlar” yayımlandı


“Büyülü Zamanlar”, şaşırtıcı ve şiirsel öyküleriyle beğeni kazanan yazar Sıtkı Silah’ın ilk romanı. Yazar, geçmişindeki büyülü anları yakalamaya çalışan bir hikâye yazarını anlatıyor bu kez.
Haber görseli
Ne kadarı kendi gerçekliği, ne kadarı büyü, okurun çözeceği bir gizem bu. “Giden Yolcu” adlı kitabıyla başarılı bir çıkış yapan Sıtkı Silah’ın yine Yitik Ülke Yayınları’nca yayımlanan eseri “Büyülü Zamanlar”  edebiyatı özleyenler için iyi bir kaçış fırsatı.
“Yolu hazmedilebilir bölümlere ayırma konusundaki becerimi henüz geliştiremediğimden, ilk yıl
yaptığımız seferlerde Arna-Dostlar Sitesi arasını iki saatlik tek bir parça olarak hatırlıyorum. Düşsel oyunlarımla renklendirmeye çalıştığım o bitmek bilmez yolculukların, arabadaki diğer yolcular için ne anlama geldiğini düşünme ihtiyacı duymak otuz yılımı alacakmış demek. Babamın meraktan çok örtülü bir övünç, annemin kaygıyla birlikte derin bir özlem, abim ve ablamın ise sıkıntıyla karışık gizemli bir heyecan duymuş olduklarını düşünmek akla yatkın geliyor şimdi. Bense yalnızca mutluydum.”

Sıtkı Silah kimdir
Sıtkı Silah, 1976 yılında Adana’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Öykülerini bir araya getirdiği ‘Yolculuk Üçlemesi’nin ilk kitabı Gelen Yolcu Kasım 2011’de, Giden Yolcu ise Yitik Ülke Yayınları tarafından Ağustos 2014’te yayımlandı. Büyülü Zamanlar, yazarın ilk romanıdır.


E-Kitap - E-book :kitap özetleri, kitap özeti, yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, biyografiler, kitap oku, bedava kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kitap özeti, kitap,yeni çıkan kitaplar, romanlar, hikayeler, kitap oku, bedava kitap